Hirdetés

Mafia II előrendelői akció: exkluzív in-game cuccokkal, csak nálunk!

|

Rendeld elő nálunk a Mafia II PC-s, Xbox 360-as vagy PS3-as verzióját, és exkluzív letölthető tartalmakat adunk ajándékba!

Hirdetés

A Mafia II remek játék lett – hogy mennyire, az augusztusi GameStar fókusztesztjéből kiderül –, ha azonban szeretnél némi extrát is a játék mellé, akkor ne habozz, most rendeld elő! Az előrendelők ugyanis négy exkluzív DLC valamelyikét kapják meg ajándékba: a Vegas, a Renegade, a Greaser vagy a War Hero packet.

Ezek a DLC-k Magyarországon csak tőlünk szerezhetők be, úgyhogy reméljük mindenki átérzi az alkalom bizsergető ünnepélyességét. Vagy ünnepélyes bizsergetését. És hogy pontosan mik is találhatók a különféle packekben? Csekkeljétek out, funk soul brothák:

Vegas pack

Renegade pack

Greaser pack

War Hero pack

Az árak az alábbiak (a postaköltséget nem tartalmazzák!):

Mafia II (PC) 12.999 forint

Mafia II (PS3) 13.999 forint

Mafia II (Xbox 360) 13.999 forint

Mafia II Special Edition (PS3) 17.999 forint

Mafia II Special Edition (Xbox 360) 17.999 forint

Kattints ide a játék megrendeléséhez!

FONTOS: az akció csak postai utánvéttel lehetséges! Az ajándék DLC-t véletlenszerűen választjuk ki a fent felsorolt négy közül, ezeket a termék átvétele után küldjük el a megrendeléskor megadott email címre. A játék hivatalos megjelenési dátuma augusztus 27.

Tulajdonképpen ide is kattinthatsz a játék megrendeléséhez!

(Vagy ide!)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)