Hirdetés

Itt van egy remek mod, ha már elavultnak éreznétek a Mafia II látványvilágát

|

Egy moddernek sikerült alaposan feltuningolnia a 2010-es játék grafikáját.

Hirdetés

Nem igazán sikerült felnőnie elődjéhez, de azért nem lett rossz játék a 2K Czech által fejlesztett Mafia II. A kaland már jóval több mint 9 éves, így mostanra a látványvilága sokak szemét zavarhatja, ám most érkezett egy remek megoldás erre a problémára.

Hirdetés

Érdemes lehet vetni egy pillantást QTmodz alkotására, az Old Time Reality Modra, ami többek között átalakítja a Mafia II időjárásának működését, és a belső, valamint külső helyszínek megvilágításán is sokat javít. A frissített látványhoz pedig nagyban hozzájárulnak a feljavított textúrák, effektek, illetve az új kameraállások. A mod egyébként a játékmeneten is változtat ezt-azt, így például több lőszer lehet nálunk, és fegyvereinkbe is többet pakolhatunk belőle.

Ha megnéznétek, hogy fest mindez a gyakorlatban, akkor innen letölthetitek az Old Time Reality Modot. Az alábbi videó pedig ad egy kis ízelítőt a fent leírtakból.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)