Hirdetés

Újra jelet adott magáról a Mafia II remaster

|

Utoljára tavaly szeptemberben hallottunk róla, most ismét felbukkant.

Hirdetés

Nem dobnánk magunkat betoncsizmában egy tó mélyére, ha a 2K Games bejelentene egy új Mafia játékot, de csak akkor, ha egy teljes mértékben kompetens csapatot bíz meg a projekttel. A Hangar 13 most valószínűleg valami teljesen máson dolgozik, és bizonyára tanult a Mafia III-nál elkövetett sok-sok kellemetlen hibából.

Hirdetés

Bár a Mafia II sem lett olyan jó, amilyen lehetett volna, a hangulata miatt mi is szívesen elővesszük néha - ha felturbózzák, külön örülni fogunk neki. A dél-koreai korhatárbesorolással foglalkozó bizottság honlapján a napokban megjelent a Mafia II: Definitive Edition, egyelőre platformok nélkül, de logikus lenne arra következtetni, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és esetleg Switchre akarják kiadni. Utóbbi azért is esélyes, mert a 2K Games nemrég jelentette be a BioShock és a Borderlands játékok valamint az XCOM 2 switches kiadását, tehát abszolút nyitott a platform iránt.

A Mafia II idén augusztusban tölti be a 10-et, remek ajándék lenne egy felújított, kijavított kiadás. Ti vevők lennétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)