Hirdetés

Mafia III: Sign of the Times - a hó végén jön az utolsó DLC

|

Lincoln egy szekta nyomába ered a Mafia III harmadik, egyben alighanem végső sztorikiegészítőjében.

Hirdetés

Aki megvette a Mafia III-at, az akár befejezte, akár nem, mindenképp próbáljon rá a DLC-kre is. Az a helyzet, hogy a Faster, Baby! és a Stones Unturned is kiválóak voltak (még ha kicsit rövidek is), és az, hogy nem kellett bennük grindolni, már önmagában öröm. A sztorit is eltalálták mindkettőnél, tényleg csak ajánlani tudom őket.

Hirdetés

A harmadik csomag, a Sign of the Times július 25-én jelenik meg minden platformra. Ebben Lincoln egy Ensanglante nevű szektával veszi fel a harcot, ami átvette a vezetést Sammy bárja felett, és pszichedelikus drogok segtségével változtatja gyilkosokká New Bourdeaux lakosait. A feladatunk persze az, hogy felszámoljuk a szervezetet, de rájuk rontani gépfegyverrel nem a legjobb módszer.

Fényképezővel és UV fénnyel kereshetünk nyomokat. Lincolnnak nincs teljes uralma a helyzet felett, nem tud semmit a szektáról, és mikor bedrogozzák, nem tudjuk majd, mi valódi és mi nem az. Vagy ha tudjuk is, nem tehetünk semmit. A DLC-hez inspirációt adott egyébként a Manson család története.

A Sign of the Times új mechanikákat is hoz, dobhatunk késeket és lassítva lövöldözhetünk. Hogy utána mi lesz a Mafia III-mal, az egyelőre kérdés, de valószínűleg lezárja a Hangar 13, és áttér valami más projektre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)