Hirdetés

Érkezik a Mafia: Trilogy, itt egy rövid teaser

|

Úgy tűnik, nem csak a Mafia II felújított változatát tartalmazza majd a Mafia: Trilogy csomag.

Hirdetés

Miután feléledt a Mafia hivatalos twittere, okkal számítottunk arra, hogy bejelentés közeleg, és ma egy rövid videóval kerültünk közelebb ahhoz, hogy mire készül a 2K Games. Május 19-én délután 6-kor fogják leleplezni a Mafia: Trilogy-t, de már a neve és a teaser trailer is határozottan sugallja, mi lesz ez.

Hirdetés

A videóban láthatjuk Tommyt, Vitót és Lincolnt, akik mondanak pár szót, mielőtt megjelenik a "Family. Power. Respect" szlogen, illetve az, hogy május 19-ére várhatjuk a bejelentést. A fejlesztést a Mafia 3-ért felelős Hangar 13 végzi, a gyűjtemény pedig az Epic Games Store-on, Steamen, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt elérhető lesz. Eddig a Mafia II remaster bukkant fel legtöbbször, de ha az első részt is újrakeverik (amire egyelőre nincs bizonyíték, visszafogottan lelkesedjetek), különösen boldogak leszünk; már az is elég, ha újrajátszhatjuk kissé modernizálva.

Ti is gyorsabban fogtok rá lecsapni, mint ahogy kiürül egy dobtár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)