Hirdetés

Maga Johnny Silverhand küld el, ha már most játszani akarnál a Cyberpunk 2077-tel

|

A türelem nemes erény, erre emlékeztet bennünket Johnny Silverhand.

Hirdetés

A régóta várt, és háromszorosan elhalasztott Cyberpunk 2077 most már tényleg napokon belül, egészen pontosan december 10-én megérkezik. Egyes platformokon már most is él az előtöltés lehetősége: Xbox One-on és Xbox Series X|S-en december 3. óta szedhető a játék, a GOG.com-os vásárlók a ma déltől indíthatják a töltést, Steamen és az Epic Games Store-ban ma délután 5-től válik elérhetővé ez a lehetőség, míg PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön december 8-áig, a holnapi napig várni kell. 

Ha pedig valaki már most elindítaná a játékot, akkor egy mókás easter eggbe fog belefutni.

Hirdetés

Ebben az esetben ugyanis maga Johnny Silverhand, a Keanu Reeves által alakított NPC szól majd ránk. Silverhand a következőket mondja, ahogy az az alábbi képen is látható: 

"Menj aludni, szamuráj. Még nincs december 10."

Nem kell vészesen sokáig kibírni, csütörtökön pedig Johnny Silverhand végre mindenkit be fog engedni, és indulhat a móka. 

Kép: Twitch/g1zmo59

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)