Hirdetés

Maga Shinji Mikami nyugtatott meg minket, lehet kutyát simogatni a Ghostwire: Tokyóban

|

Habár a játék atmoszférája meglehetősen furcsa lesz, azért sikerült belecsempészni egy sokak által kedvelt funkciót.

Hirdetés

Ha egy videojátékban feltűnik valamilyen aranyos állat, például egy kutya vagy egy macska, akkor érthető módon rengeteg játékos meg is szeretné azt simogatni karakterével. Sok rajongó részéről szinte már elvárás egy ilyen funkció bevezetése bizonyos játékok kapcsán, és nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a Tango Gameworks is tisztában van.

Hirdetés

A stúdió vezetője, Shinji Mikami egy rövid videóban mesélt egy kicsit a készülő Ghostwire: Tokyo-ról, így megtudhattuk például azt, hogy a fejlesztők továbbra is azon dolgoznak, hogy még menőbbé és egyedibbé varázsolják az amúgy egészen szürreálisnak tűnő kalandot. Emellett Mikami egy olyan apróságról is beszámolt, aminek valószínűleg sokan örülnek majd, ugyanis megerősítette, hogy bizony megsimogathatjuk majd a kutyákat a játékban.

Az alábbi videóban meg is leshetitek, hogy milyen lesz az a bizonyos kutyasimogatás.

A játék valamikor 2021-ben érkezik meg PC-re és PlayStation 5-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)