Hirdetés

Magaddal viheted a Halo játékok plazmapisztolyát a Fallout 4-be

|

A fejlesztés alatt álló mod messze van a tökéletestől, de ami fontos, az már a helyére került.

Hirdetés

A Halo sorozat egyik ikonikus fegyvere a plazmapisztoly, és ez az, amit most egy rukeen2 néven tevékenykedő modder beépített a Fallout 4-be. A cucc olyan szép lilás csillogást ad, mint a sci-fi lövöldés testvére, és még a hang és fényhatások is a helyükön vannak. Az egész nagyon szép és nagyon hatásos: kicsit túlságosan is, mivel jelenleg nem tud túlhevülni.

Hirdetés

A fegyver így gyakorlatilag szankciók nélkül használható végtelen tölténnyel. Bőven van mit dolgozni még a modon, az alkotó pedig a közösséget hívta ehhez segítségül. A bemutató mindettől függetlenül kellően látványosra sikerült.

[FO4] Were it so easy. Halo Plasma Rifle, now available in red! C&C Welcome! from r/FalloutMods

Számtalan Halo ihlette mod került már a legkülönlegesebb játékokba, ami remekül mutatja, hogy a rajongók mennyire várják már Master Chief következő kalandját. A Halo Infinite azonban csak 2021-ben jelenik meg, nem lesz ott az Xbox Series X debütálásánál, mert a 343 kénytelen volt belátni, hogy dolgoznia kell még rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)