Hirdetés

Brutálisan megkéselte ellenfelét, mert összevesztek egy Magic kártyapartin

|

Hétszer szúrta arcon és nyakon a barátját. Soha ne játsszatok olyanokkal, akik képtelenek veszíteni!

Hirdetés

Láttunk már embereket kiborulni egy játék miatt, de talán soha senkinek nem borult még el annyira az agya, mint Elijia Dale Creech-nek.

A 31 éves játékost a minnesotai rendőrség tartóztatta le, miután péntek késő este egy ismerősével Magic: The Gatheringet játszottak, amikor egy vita tettlegességig fajult. Creech előbb egy gumikalapáccsal ütötte arcon az ellenfelét, majd hétszer megszúrta annak arcát és nyakán. Ezt követően saját maga hívta a rendőröket és a mentőket, akik azonnal ellátták az áldozatot, a támadót pedig letartóztatták.

Bár komoly sérüléseket szenvedett, a 20 éves áldozat nincs életveszélyben, Creech legmagasabb büntetése viszont akár 25 év börtön is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)