Hirdetés

Megjött az első Magic: Legends játékmenet, csalódottak vagyunk

|

Amikor a Perfect World bejelentette, hogy egy MMORPG-t építenek a Magic the Gathering világa köré, akkor egy pillanatra megmozdult bennünk valami. Aztán el is halt a játékmenet után.

Hirdetés

A Magic: Legends egy MMORPG-ként lett bejelentve, amit a Cryptic Entertainment fejleszt a Wizards of the Coast Magic kártyajátékára építve. Mivel a Cryptic olyan címekért felelt, mint a City of Heroes, a Neverwinter és a Star Trek Online, egy klasszikus értelemben vett MMORPG-re számítottunk. Ehelyett láthatóan egy Diablo-klónt kapunk.

Hirdetés

Game Informer jóvoltából érkezett első játékmenet videóból kiderült, hogy egy felsőnézetes, akció-RPG-szerűségről van szó.

A cucc ettől még persze nem tűnik borzalmasnak (bár a framerate-tel még vannak problémák, szerencsére nem holnap fog megjelenni), de aki hozzánk hasonlóan egy komolyabb MMO-ra számított, az velünk együtt fog csalódni.

A Magic: Legends megjelenés jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)