Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - szeptember végén jön az új szett, a régi lapokkal csak trükkösen játszhatunk

|

Érdemes lesz szorgosan gyűjteni az XP-t az új szezon indulása előtt.

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan a Magic: The Gathering Arena is bevezette a szezonokat, amelyekhez fizetős bérletek is tartoznak. Az adott szezonon belül ingyen is lépkedhetjük a szinteket, ugyanúgy kapjuk az XP-t, mintha fizettünk volna, de ebben az esetben csak az "alap" ajándékokat kapjuk meg. A bérlettel rendelkező játékosok viszont minden elért szintért egy extra ajándékot is bezsebelhetnek. Hamarosan pedig véget fog érni a játék első szezonja, ami fontos változásokat eredményez. 

Hirdetés

Ahogy a klasszikus, papíralapú Magic: The Gathering is megkapja idén ősszel legújabb kiegészítőjét, úgy a Magic: The Gathering Arenába is meg fog érkezni az új, Throne of Eldraine nevezetű kiadás. Az Ixalan, Rivals of Ixalan, Dominaria és M19 szettek így kikerülnek a jelenleg játszható formátumokból, de azért természetesen nem kell kukáznunk a régi lapjainkat. Idén novemberben elindul az Arenán belül egy új "historic" formátum, ahol szabadon használhatjuk a régi kártyákat is. Kissé bajos lesz azonban a régi lapokat beszerezni, mivel dupla mennyiségű wildcardot kell értük befizetni - ha nem csomagból bontjuk a kártyákat, akkor konkrét lapokat is megszerezhetünk a játékba, már ha birtokolunk az adott kártya ritkaságával megegyező wildcardot, magyarul egy rare lapért egy rare wildcardot kell fizetni alapesetben.

A Throne of Eldraine érkezésével új Mastery indul el, vagyis új szezon kezdődik meg. A jelenleg is futó Masteryt szintjeit még vígan lépkedhetjük szeptember 26-ig, sőt némi segítséget is kapunk: szeptember 9. és 26. között egy új eseményen elég lesz két egymást követő győzelmet megszerezni és azonnal 200 XP jár jutalmul, sőt ezt akárhányszor megismételhetjük - egyébként ugyebár heti 15 győzelemhez vannak követe a diadalért járó XP-k. 

Az alábbi videóban a fejlesztők részletesen mesélnek a közelgő változásokról.

Az új Throne of Eldraine szett tehát szeptember 26-án érkezik meg az MTG Arenába, addig még bátran lehet gyűjtögetni az XP-t a jelenlegi Masteryt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)