Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - új kozmetikai lehetőségek érkeznek a játékba

|

Miután sikeresen átemeltek mindent a papír alapú verzióból és lassan a játék összes funkciója működik, itt volt az ideje, hogy a testreszabhatóság is bővüljön kicsit.

Hirdetés

Valószínűleg a Wizards of the Coast csapata is rájött, hogy nincsen manapság digitális kártyajáték megszerezhető hátlapok és egyéb kozmetikázási ínyencségek nélkül.

Hirdetés

Március 27-én érkezik a  játék eddigi legnagyobb frissítése, ami sokkal részletesebb testreszabási lehetőségeket hoz el a nagysikerű kártyajáték digitális változatába, de azért néhány, a konkrét játékmenetet érintő elemmel is gazdagítja az élményt.

Érkeznek a speciális hátlapok, ezek pontosan ugyanúgy működnek, mint bármely más hasonló játékban. Érdekesebbek az úgynevezett kártya stílusok, amiket leginkább a Hearthstone golden cardjaihoz lehetne hasonlítani, ugyanis itt a feloldás után a kártyán lévő artwork kap egy szép animációt. Ha ez mind nem lenne elég, új avatarok közül is válogathatunk, hogy mindenképp a leginkább nekünk tetsző karakterrel vágjunk neki ellenfeleink legyőzésének.

Figyelve a játékosok igényét, az alkotók egy új fejlődési rendszert készítettek a kezdő játékosoknak, hogy megkönnyítsék a korai játékmenetet. A másik ilyen újítás, hogy a frissítést követően már gyakorló meccseket is játszhatunk, ha nem akarjuk egyből élesben kipróbálni az újonnan összeállított paklijainkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)