Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - még ebben a hónapban elstartol a nyílt béta

|

Eddig csak a kiválasztották próbálhatták ki a remekül sikerült digitális Magic: The Gathering játékot, de hamarosan bárki elkezdheti összeállítani saját virtuális pakliját.

Hirdetés

25 éve született meg minden gyűjtögetős kártyajáték keresztapja, a Magic: The Gathering. Az azóta eltelt időben temérdek játékadaptációt kaptunk, de ezek finoman szólva is hullámzó minőséget képviseltek. A Magic: The Gathering Arena viszont tényleg közel tökéletesen ültette át számítógépekre a fizikai Magicet. 

Hirdetés

Ezt pedig hamarosan ti is megtapasztalhatjátok. A hosszú ideig tart zárt bétateszt után ugyanis szeptember 27-én, hazai idő szerint este 10 órakor el fog indulni végre valahára a nyílt béta is. Az újoncok örülhetne, a zárt tesztelésben résztvevőknek viszont érdemes lesz felvésni a következő dátumokat: szeptember 21-én a fejlesztők leállítják a játékbéli vásárlásokat. 24-én maga a játék és a hozzá kapcsolódó fórum is offline módra vált - a fejlesztők felhívják külön a figyelmet, hogy érdemes a paklilistákat már korábban lementeni, ha nem akarunk újra agyalni a tökéletes kombinációkon. Végül szeptember 27-én indul a nyílt teszt. 

Azt se felejtsétek el, hogy mialatt elérhetetlen lesz az Arena, az össze zárt bétatesztelő profilját üresre pucolják, vagyis elveszik az összes kártya, amit eddig összeszedtünk. Az elköltött gemeket viszont természetesen újra jóváírják az accountokon, szóval aki nem riadt vissza a mikrotranzakcióktól, ismét bevásárolhat. Persze azért a fejlesztőcsapat meghálálja a korábbi bétatesztelők befektetett energiáját: szeptember 27-én mindannyian kapnak egy-egy Masterpiece verziót a Ral, Izzet Viceroy, a Teferi, Hero of Dominaria és a Vraska, Golgari Queen Planeswalker kártyalapokból. 

Érdemes megnézni a nyílt béta bejelentésének örömére kiadott mókás előzetest is: 

A Magicet kiadó Wizards of the Coast egyébként bejelentette, hogy akik a hamarosan a boltok polcaira kerülő, fizikai Guilds of Ravnica szett előre összeállított Planeswalker paklijai közül vásárolnak egyet, a dobozban találnak majd egy egyedi kódot is, amelyet az Arenában beváltva digitálisan is megkapják a teljesn pakkot, valamint három ajándék extra booster csomagot is. 

Ti tesztek majd egy próbát a Magic: The Gathering Arena nyílt bétájával? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)