Hirdetés

Magic The Gathering Online jövő héten

|

Azt írja a GameSpot, hogy jövő héten nyílik a Magic The Gathering Online, a Wizards of the Coast gondozásában. A mai napig nagyon népszerű kártyagyűjtögetős fantasy RPG (remélem jól definiálom) online változata ingyenes lesz, illetve majd a virtuális kártyapaklikért kell beszurkolni a zsetont. A nyitás napján máris 1500 különböző kártya lesz elérhető a Seventh Edition, Invasion, Planeshift, Apocalypse, Odyssey és Torment csomagokból, és majd hamarosan hozzácsapják még a Judgement kiegészítést is (remélem, van, akinek ez jelent is valamit). De a legjobb az egészben, hogy szerveznek ingyenes oktató és gyakorló részt is, ahol 5 pakli lesz elérhető. Na, a végén még kedvet kapok...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)