Hirdetés

Magicka 2 - karaoke trailer a teljes elmebajért

|

Újabb trailert kapott a Magicka 2, nem meglepő módon most is az őrültebb fajtából. Most akár a játékot is megnyerhetitek, csak énekelni kell hozzá egy kicsit.

Hirdetés

Amikor a Paradox Interactive a júniusi E3-on bemutatta a Magicka 2 trailerét, az agyunk azonnal ledobta az ékszíjat. Akkor nem gondoltuk volna, hogy a csapat tudja még fokozni a szintet, de a hétvégén kiderült, hogy bőven maradtak bennük ötletek.

Ha ma csak egy videót akartok megnézni, feltétlenül ez legyen az. A Paradox megfejelte a félig élőszereplős, félig játékból kiszedett videókkal dolgozó koncepciót, alávágtak egy elképesztően fülbemászó dallamot, a hozzá írt dalt pedig felénekeltették egy orosz fiatalemberrel, aki vélhetően nem a zeneiparban dolgozik, hacsak nem színpadépítőként. Az eredmény? Zseniális.

A szöveg egyszerűen annyira sűrű és érzelemmel teli, hogy az ember minduntalan többet akar belőle. Az őrületnek természetesen nincs vége, hiszen mi magunk is készíthetünk hasonló karaoke videót, a legjobbakat pedig Magicka 2 játékkal jutalmazzák majd a fejlesztők. Ha nem akartok énekelni, akkor is érdemes ellátogatni a verseny oldalára, mert olyan ékkő ez az internet tengerében, amilyennel manapság ritkán találkozik az ember.

Ti várjátok már a Magicka 2 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)