Hirdetés

Magicka - A csuklyás varázslók megjelenése

|

Az Arrowhead Game Studios végezve a munkálatokkal, szabadjára engedi a négy kicsi mágust.

Hirdetés

A fantasy környezetben játszódó alkotás hűen követi a hack & slash műfajt, de egy olyan pluszt ad hozzá, amiből eddig hiánycikk volt ezen a téren - méghozzá a humort.

A DeathSpank már felvértezte magát ezzel a jóféle tulajdonsággal és hála az égnek a Magicka sem fog fukarkodni a jópofa és vicces megoldásokban. Azt eddig is tudtuk, hogy január végén fog befutni a Paradox Interactive zászlója alatt, de most már a debütálás napját is ismerjük. A produktum január 25-én fog megjelenni Xbox 360-ra és PC-re letölthető formátumban. Ugye milyen közeli a megjelenés? Lehet izzítani az ujjakat, mert sűrűn kell majd a gombokat nyomogatva tűzlabdákat dobálni. Akik inkább a dobozos verziókat preferálják, azoknak várniuk kell február 15-éig. Egy videó keretén belül a játék exkluzív producere mesél nekünk az alkotásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)