Hirdetés

Magicka - varázslóköpeny készítése 2 perc alatt.

|

Ezúttal nem (csak) a játékról, hanem a valós életről (is) lesz szó...

Hirdetés

Biztos megcsodáltátok már, hogyan néznek ki a Magicka szereplői azokkal a csodás palástjaikkal vagy köpenyeikkel. 

A videón a ruhát magát egy Sofi Toll nevű ruhatervező készíti el majd állítólag kevesebb mint 2 perc alatt. Ez már önmagában is bravúros, ámde a végén, amikor megvan a robe, nagy az örvendezés minden bizonnyal. Sofi Toll asztalain igencsak kínainak tetsző (magyarán hülye vagyok hozzá típusú) készülékek találhatóak, amelyekkel szemmel láthatóan szinte minden ruhadarabot fel lehet turbózni, el lehet készíteni és ő szemmel láthatóan igen-igen ért is hozzá. 

Cosplay fanatikusoknak nagyon ajánlott a film, - mellettük mindenkinek, aki már látott ilyen ruházatot, vagy megnézné, milyen is lehet a valóságban. Egyébként is tök jó, na!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)