Hirdetés

Magicka Vietnam megjelenés, képek

|

Miközben a mágusok harcolnak, Vietnámban barnulnak...

Hirdetés

Március első napján mindenki csak kacagott a bejelentésen, most viszont kiderült, mikortól kacaghatunk igazán!

A Magicka eredetileg egy fantasy hack'n'slash játék, tele humorral és remek varázslási rendszerrel. Rövid idő alatt sok rajongót szerzett magának, ezért be is jelentették az első kiegészítőjét, Vietnam alcímmel. Mágusok varázsolnak, sárkányokkal harcolnak, rendben van. De mindezt Vietnámban?!

Igen! Nem rég felröppent a hír, hogy esetleg multi is lesz a játékban, ezt nem erősítették meg, igaz, nem is cáfolták.

Lényeg a lényeg: a kiadó Paradox Interactive bejelentette, hogy az Arrowhead Games által készített Magicka: Vietnam kiegészítő április 12-től válik elérhetővé digitális úton, az ára pedig 4,99$ lesz.

Az önjelölt mágusok izzítsák varázspálcáikat és egérkattintó ujjaikat, nincs már sok hátra! Addig is nézzétek meg az új képeket, melyeket a képgalériában találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)