Hirdetés

Magyar a Brawlhalla új hőse

|

Mármint ez a neve: Magyar, a kísértetek által megszállt lovagi páncél.

Hirdetés

Bár a Brawlhalla lassan hat évvel ezelőtt jelent meg, a fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy a játékosoknak akadjon tennivalója. A játékmenet erősen hajaz a Nintendo Super Smash Bros. sorozatára, azonban ez annyiban más, hogy szinte minden platformra megjelent, ráadásul ingyenesen játszható. Most bemutatkozott az 52. hős is, aki az itthoni játékosok számára viszonylag izgalmas nevet kapott.

Hirdetés

Nem tudni, hogy a Blue Mammoth Games csapatában akadnak-e kis hazánkból fejlesztők, ha igen, akkor talán nem véletlen, hogy az új harcost Magyarnak hívják. Az már a bemutatkozó előzetesből kiderült, hogy egy rendhagyó karaktert kapunk, hiszen ezúttal nem egy emberi karakterről van szó, hanem egy szellemről, aki egy lovagi páncélt szállt meg.

Ahogy minden hős, úgy Magyar is kap egy tucat egyedi skint, melyeket megvásárolhatunk hozzá. Ha kicsit bővebben olvasnátok róla, akkor a játék hivatalos oldalán megtehetitek. A Brawlhalla egyébként tavaly augusztusban jelent meg mobilokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)