Hirdetés

Magyar céggel szövetkezik a CD Projekt RED, hogy jobbá tegye a Cyberpunk 2077-et

|

Ennek most leginkább a többi modder örülhet.

Hirdetés

Több mint nyolc hónap eltelt azóta, hogy elérhetővé vált a Cyberpunk 2077, de még mindig nem egészen olyan, amilyennek a CD Projekt RED ígérte. A csapat dolgozik a fejlesztéseken, a háttérben már a DLC-k is készülnek, de kérdéses, megkapjuk-e idén a PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S változatot, illetve érkeznek-e a nagyobb kiegészítők.

Addig is azok, akik többet akarnak az élményből, vagy jobb minőségben szeretnék átélni a kalandokat, a modderekben bízhatnak. 

Hirdetés

A WolvenKit mögött álló csapat, Blumster, rfuzzo, a Yigsoftot vezető Hambalkó "Traderain" Bence és a cég társalapítója, Köte "Nightmarea" Ákos összeállt a CD Projekt RED-del, hogy a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos projekteken dolgozzanak, egyebek mellett jobbá tegyék a játék modtámogatását. Az együttműködésről a csapat a játék modokra összpontosító discordján számolt be.

A WolvenKit segítségével könnyedén fejleszthetők a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 fájljai.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)