Hirdetés

Magyar feliratos előzetesen a Mafia: Definitive Edition, új képek is jöttek

|

Az éjszaka kiszivárgott Mafia: Definitive Edition gameplay videót most magyar felirattal is megtekinthetitek.

Hirdetés

Nem tudjuk, ki nézte be és hogyan, de tény, hogy az éjszaka folyamán, némileg váratlanul, idő előtt felkerült a netre a Mafia: Definitive Edition korábban a halasztás bejelentésével együtt beharangozott gameplay videója. Valakinek valószínűleg nincs emiatt túl jó napja, de legalább a képeket eddig homály fedhette.

Hirdetés

Az alábbi videó ugyanaz, amit esetleg már délelőtt láthattatok, de szorgalmasan felturbóztuk magyar felirattal (a játék angol nyelven jelenik meg). Nézzétek meg, ha eddig kimaradt.

Ezek pedig a frissen érkezett képek, melyek a várost és a karaktereket mutatják meg, és háttérképnek is kiválóan alkalmasak.

A Mafia: Definitive Edition szeptember 25-én jelenik meg, hacsak nem halasztják el újra az esetleges negatív visszajelzések hatására. Szerencsére mi nem láttunk sokat, csak ilyen-olyan kukacoskodásokat, a többség látszólag boldog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)