Hirdetés

Magyar feliratos előzetessel támad a Mafia III: Definitive Edition

|

A Mafia III kétségkívül a sorozat leggyengébb darabja, de azért ennek is járt egy felújított változat, melyhez a fejlesztők most egy hangulatos kis előzetest is összedobtak. Persze a déja vu adott.

Hirdetés

A Mafia III nem csak a széria által felállított igen magas standardokat nem volt képes megugrani, de önálló játékként nézve is meglehetősen silány darab lett. A 2K Games valamiért mégis úgy érezte, hogyha a régebbi Mafia részek megkapják a maguk felújított változatait, akkor miért maradna ki a trilógia záró darabja. Mi pedig csak reménykedni tudunk, hogy a Mafia III: Definitive Edition is olyan hagulatosra sikerült, mint az ahhoz kiadott utolsó előzetes. 

Hirdetés

Noha szinte kizárt, hogy az alapjáték minden hibáját sikerült kijavítania a Hangar 13 fejlesztőcsapatnak, azért reméljük, hogy legalább valamennyire elfogadható minőségű felújítást sikerült letegyenek arra a közmondásos asztalra. Most magyar feliratos traileren nézhetitek meg, ahogy Lincoln Clay és bűnözőtársai minden eddiginél szebb grafika mellett fosztogatják és gyilkolják végig a '60-as évek Amerikáját:

További feliratos előzetesekért, tesztekért és beszámolókért nézzetek szét a YouTube csatornánkon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)