Hirdetés

Magyar feliratot kapott az A Plague Tale: Requiem és számos más játék is

|

A foci és a Postal rajongói is nagyon fognak örülni a legújabb magyarításoknak.

Hirdetés

Minden egyes magyarításválogatással igyekszünk felhívni rá a figyelmet, hogy érdemes megbecsülni a hobbifordítók munkáját, hiszen a legtöbben bármiféle támogatás nélkül, a közösség érdekében áldoznak el sok-sok órát idejükből azért, hogy a hazai játékosok az anyanyelvükön élhessék át a videojátékokat.

Az elmúlt két hónapban olyan címek részesültek magyar feliratban, mint az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, az Assassin's Creed III Remastered és a Rage 2, előtte pedig többek között a Midnight Fight Express, az Elden Ring, a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, a Wasteland 2: Director's Cut, a Life is Strange: True Colors, a Stray, a Sifu és a Return of the Obra Dinn is megkapták ezt a fajta gondoskodást, így tényleg le a kalappal a fordítók előtt. 

Hirdetés

Időközben pedig megjelent egy újabb hivatalos fordítás Evintől, a Beautiful Desolation az izometrikus nézetű, point & click műfajú játékok kedvelőinek figyelmébe ajánlott, és elérhető Steamen, GOG-on is.

A NightVison által verbuvált csapat pedig már be is fejezte az A Plague Tale: Innocence folytatásának magyarítását, de nem ez az egyetlen játék, amihez már tölthetitek a feliratot, íme az aktuális lista:

- A Plague Tale: Requiem (Fordítók: gyurmi91, KiKiHUN, NightVison, warg)

- Postal 2 Complete (Fordítók: istvanszabo890629, szogyenyi)

- The Guild 3 (Fordító: Eye)

- Industria (Fordító: NightVison)

- Blade of Darkness (Fordítók: istvanszabo890629, Rapid)

- Football Manager 2020 (Fordító: piko)

- Football Manager 2021 (Fordító: piko)

- Football Manager 2022 (Fordító: piko)

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


- Panzer Corps 2 frissítés (Fordító: Sunsetjoy)

- Outer Wilds frissítés (Fordító: ZéBé)

- Outer Wilds: Echoes of the Eye frissítés (Fordító: ZéBé)

- Cities: Skylines frissítés (Fordítók: Lajti, Rumpel, Spirit6)

- Prodeus frissítés (Fordító: NightVision)

- Fez frissítés (Fordító: mmatyas)

- Dagon + DLC frissítés (Fordító: Evin)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)