Hirdetés

Magyar felirattal érkezik a Horizon Forbidden West

|

Jövőre is folytatja a PlayStation jó szokását, magyarul jön a kiadó következő nagy játéka is.

Hirdetés

2018 eleje óta jelennek meg magyar felirattal a PlayStation játékok, és a generációváltást követően sem hagyott fel a kiadó a fordításokkal. Bár a Destruction AllStarst és a Returnalt nem magyarították, a  Spider-Man: Miles Moralest, a Sackboy: A Big Adventure-t és a Ratchet & Clank: Rift Apartot anyanyelvünkön élvezhettük.

A PlayStation Magyarország ma bejelentette, hogy a sort a Horizon Forbidden West folytatja. Természetesen mind a dobozos, mind a digitális változatok megkapják a fordítást, így bármilyen változatban is vásároljuk meg, nem kell nélkülöznünk a lokalizációt.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn egyébként 2017-es, így még pont azelőtt jelent meg, hogy a Sony belendült volna. Utólag valószínűleg már nem fordítják le, de minimális nyelvtudással is élvezhető.

A PlayStation Showcase során valószínűleg a Forbidden West mellett más Sony-játékokról is hallani fogunk, érdemes lesz figyelemmel kísérni akkor is, ha még nem ruháztatok be PS5-re (bár úgy tűnik, most már kezdi utolérni a kínálat a keresletet, és nem kell sokat várni, hogy konzolhoz juthassunk).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)