Hirdetés

Magyar felirattal jön a Spider-Man: Miles Morales

|

Ahogy az várható volt, az alapjáték után a Marvel's Spider-Man: Miles Morales is magyarul lesz játszható.

Hirdetés

Pont egy hete jelentette be a PlayStation Magyarország, hogy a PlayStation 5 egyik nyitócíme, a Sackboy A Big Adventure magyarul lesz játszható, és már akkor arra tippeltünk, hogy a Miles Morales esetében is számíthatunk majd lokalizációra.

Minden jel azt mutatja, hogy a hazai játékosok értékelik az extra erőfeszítést, a PlayStation rendkívül népszerű itthon, és mivel már 2018 óta magyar felirattal jelennek meg a Sony játékai, valószínűleg a kiadónak is megéri a pluszköltség.

Hirdetés

A hazai kirendeltség ma megerősítette, hogy a Spider-Man: Miles Morales is magyar feliratos lesz. Ha folytatódik a tendencia, jövő hétfőn újabb bejelentés érkezhet; azt még nem tudjuk, hogy a saját kiadású nyitócímek közül a Destruction AllStarst, a Demon's Soulst és a várhatóan nem november 12-én, de valamikor még az év vége előtt érkező Ratchet & Clank: Rift Apartot lefordítják-e, de bármelyiknek örülnénk.

Bár a PlayStation 5 csak november 19-én érkezik hazánkba, a Spider-Man: Miles Morales már 12-étől megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)