Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Galahad bankot robbant?

|

A megjelenéssel elülni látszik a The Order: 1886 körüli vihar, de a kérdés maradt: vajon hogyan teljesít a játék a boltokban? És az erős kezdés után milyen második hetet zárt az Evolve?

Hirdetés

A múlt héten kevésbé a megjelenés körüli csinnadratta, sokszor inkább a játékidő miatt volt beszédtéma a The Order: 1886, az idei első nagy PlayStation-exkluzív játék szempontjából pedig a legfontosabb kérdés az volt, mennyien gondolják az elégedetlen hangok ellenére, hogy érdemes beszerezni a játékot.

Úgy tűnik, csak kevesek lelkesedését sikerült letörni, ugyanis a Ready At Dawn játéka annak ellenére, hogy csupán egy platformra jelent meg, elég példányban fogyott ahhoz, hogy a második helyre kerüljön. A szintén a múlt héten megjelenő, a sorozattól megszokott módon PC-exkluzív Total War: Attila a negyedik helyig jutott, míg a múlt heti listavezető Evolve egészen a kilencedik helyre csúszott vissza a kezdeti roham után.

Új játékok:

1. Counter-strike: Global Offensive 
2. The Order: 1886
3. FIFA 15
4. Total War: Attila
5. Grand Theft Auto V
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. Need for Speed: Rivals
8. Titanfall
9. Evolve
10. NBA 2K 15

A használt játékok között nincsen nagy újdonság, ha csak nem az, hogy valószínűleg a Rise of the Tomb Raiderre várva jó néhányan beújították az előző részt.

Használt játékok:

1. Far Cry 4
2. Watch Dogs
3. Grand Theft Auto V
4. Battlefield 4
5. Call of Duty: Ghosts
6. FIFA 14
7. Battlefield 3
8. Tomb Raider
9. Gran Turismo 5
10. Destiny

Ti vettetek valamit az elmúlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)