Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - mindenki a fedélzeten

|

Bár nem az a PC-s port jelent meg a múlt héten, amelyiket mindenki nagyon régóta vár, a számítógépes közönség annak is örült, hogy az Assassin's Creed: Rogue sem kerülte el kedvenc platformjukat.

Hirdetés

A múlt heti magyar játékeladásokra tekintve nem tudjuk nem észrevenni, hogy rengeteg játékost vonz a tény, hogy nemsokára akár játékbeli pénzért cserébe is megújíthatjuk a World of Warcraft előfizetésünket, és ha már belekezdenek, a legújabb kiegészítőt is sokan beszerzik. Természetesen, ahogy az lenni szokott, feltűntek az új megjelenések is.

A PC-n csak most debütáló Assassin's Creed: Rogue egészen a második helyig jutott, míg a DmC: Devil May Cry Definitive Edition úgy is befért a top 10-be, hogy csak a Sony és a Microsoft jelenlegi generációs konzoljaira jelent meg. Kitartott egy újabb hétig a tízes listán a Dying Light is, de lehet, hogy utoljára látjuk a legjobban fogyó új játékok között, a tizedik helyen.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Assassin's Creed: Rogue
3. World of Warcraft: Warlords of Draenor
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. Titanfall
6. FIFA 15
7. The Order: 1886
8. DmC: Devil May Cry Definitive Edition
9. Call of Duty: Moder Warfare 3
10. Dying Light

Ahogy az Xbox Live és a PlayStation Network szerverein, úgy a használt játékeladások listáján is megtette a hatását a Heists DLC kapcsán keltett GTA-s hírverés. Több PS3-as cím is népszerű volt, például a Killzone második és harmadik része, vagy a God of War 3, míg az Xboxos oldalról a Gears of War-széria képviseltette magát, illetve némi meglepetésre a Kinect Star Wars.

Használt játékok:

1. Gears of War 3
2. Grand Theft Auto V
3. Assassin's Creed: Unity
4. Gears of War
5. Killzone 3
6. God of War 3
7. Killzone 2
8. The Last of Us
9. Battlefield 3
10. Kinect Star Wars

Ti beszereztetek valamit az elmúlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)