Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - játék közben is dolgozunk

|

Nem, nem a SteamVR egyik bemutatkozó címe, a Job Simulator jelent meg, csupán a Sims 4 kiegészítője, amire bizony nem sajnálták a simoleonokat (és a valós pénzt sem) a rajongók.

Hirdetés

Ezen a héten sem állt feje tetejére a játékpiac, de azért úgy alakult, hogy a rengeteg adrenalinpumpáló játék közé befért egy olyan cím is, amivel játszva egy kicsit hátradőlhetünk, és néhány kacajt eleresztve relaxálhatunk.

A hazai top 10 második helyén ugyanis ott csücsül a Sims 4 frissen megjelent kiegészítője, a Get to Work, ami a játékvásárló közönség eszébe juttatta a könnyed életszimulátort, melynek köszönhetően az alapjáték is odaért a negyedik helyre. Voltak bőven PlayStation 4-tulajok, akik vártak egy kicsit a Bloodborne beszerezésével, ezzel a tízes lista kilencedik helyén tartva a From Software legújabb alkotását. Az utóbbi hetekhez képest új belépő a Starcraft II Battlechest is, szeretnénk azt hinni, hogy legalább részben a GS Plus-tagoknak járó akció miatt.

Új játékok:

1.) Counter-Strike: Global Offensive
2.) Sims 4 Get To Work
3.) FIFA 15
4.) Sims 4
5.) Battlefield Hardline
6.) Titanfall
7.) Call of Duty: Modern Warfare 2
8.) Grand Theft Auto V
9.) Bloodborne
10.) Starcraft II Battlechest

Mivel egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a következő Call of Duty a Black Ops 3 lesz, érthető, hogy sokan pótolták be az előző részt, ami így fel is került a használt játékok toplistájának második helyére. Ezen kívül bekövetkezett, amit sokan megjósoltak, és a rövid játékidőnek hála sokan már be is számíttatták az Order: 1886-ot, a használt változatból pedig a kilencedik legtöbb fogyott a múlt héten.

Használt játékok:

1.) Grand Theft Auto V
2.) Call Of Duty: Black Ops 2
3.) Gran Turismo 5
4.) FIFA 14
5.) Battlefield 4
6.) The Last Of Us Remastered
7.) Far Cry 4
8.) Grand Theft Auto V
9.) The Order: 1886
10.) Killzone 2

Mit vettetek a héten? Vagy már a PC-s GTA V-re és a Mortal Kombat X-re vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)