Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezzel játszunk a PC-s GTA előtt

|

Szinte biztosak lehetünk benne, hogy a jövő héttől fel fogja robbantani az eladási statisztikákat a Grand Theft Auto V PC-s változata és a Mortal Kombat X, addig is még elhozzuk nektek a várakozás utolsó hetének tízes listáit.

Hirdetés

Sokan vannak, akik már a PC-s GTA V-re, vagy a Mortal Kombat X-re várva már nem kezdtek bele új játékba, de ettől függetlenül voltak bőven, akik nem fogták vissza magukat, és valami mással ütötték el az időt. Így például a Call of Duty: Black Ops 3 bejelentése kapcsán sokan kaptak kedvet a Treyarch-féle történetszál első részéhez.

A Grand Theft Auto V első helye garantált a jövő héten, hiszen a PC-s verzió rajtja előtt is az ötödik helyen áll a Rockstar játéka, ahogy továbbra is igen népszerű a Sims 4, és kiegészítője, a Get to Work is.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. World of Warcraft: Warlords Of Draenor
3. Battlefield Hardline
4. FIFA 15
5. Grand Theft Auto V
6. The Sims 4: Get to Work
7. Call of Duty: Black Ops
8. The Sims 4
9. Call of Duty: Modern Warfare 3
10. Diablo III

A használt játékok között feltűnt mindkét Call of Duty: Black Ops, amiken kívül a magyar gamerek szokásuk szerint főleg PS-exkluzív játékaiból, és a Ubisoft nagyobb címeiből választották a használt változatot. Feltűnt a negyedik helyen a Dragon Age: Inquisition is, ami bár tartalomban egyáltalán nem szenvedett hiányt, úgy tűnik, öt hónap elég volt hozzá, hogy sokan végigjátsszák, és be is cseréljék a BioWare legutóbbi RPG-jét.

Használt játékok:

1. Watch Dogs
2. Assassin's Creed: Unity
3. Battlefield 3
4. Dragon Age: Inquisition
5. Call of Duty: Black Ops
6. The Last of Us
7. The Order: 1886
8. God of War Ascension
9. Call of Duty: Black Ops 2
10. Far Cry 3

Ti már várakozó állásponton vagytok, vagy esetleg vettetek valami a múlt héten is?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)