Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - az őslények nem csak a vásznon szabadultak el

|

A gamerek hagyományosan gyanakodni szoktak a mozis premierekkel egy időben kihozott, filmekhez kapcsolódó játékokkal kapcsolatban, de úgy tűnik, egy LEGO-feldolgozással hajlandóak kivételt tenni.

Hirdetés

A játékvilág már javában az E3 lázában ég (A Bethesda konferenciája ütős nyitánynak bizonyult), de az év második felében, vagy jövőre megjelenő játékokra várva is van még mit játszani, így a magyar közönség az elmúlt hetet sem töltötte vásárlás nélkül. Az 576 Kbyte-tól kapott adatokból pedig kiderül, hogy a Jurassic World nem csupán a mozikban nyitott kiválóan, hanem a TT-féle LEGO-feldolgozás is elég jól fogyott.

Szintén toplistás helyet ért az Elder Scrolls Online jelenlegi generációs konzolokra érkezett kiadása, a Tamriel Unlimited bemutatkozása, bár csak a top 10 második felébe fért be a Bethesda MMO-ja, viszont egy hétre visszatért a top 5-be a brutálisan leárazott gyűjtői kiadások miatt (amik órák alatt elfogytak) a Watch Dogs.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. LEGO Jurassic World
3. The Witcher 3: Wild Hunt
4. Grand Theft Auto V
5. Watch Dogs
6. FIFA 15
7. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
8. Heroes of the Storm Starter Pack
9. Euro Truck Simulator 2 Skandinávia
10. Mortal Kombat X

A Ubisoft hackelős sandbox-játéka egyébként a használt játékok között is elég jól fogyott (aminek a napokban akár a folytatását is láthatjuk), a kategóriában szokásosnak számító játékok társaságában.

Használt játékok:

1. Battlefield 3
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: Advanced Warfare
4. Watch Dogs
5. Call if Duty: Ghosts
6. Call of Duty: Black Ops
7. Alien: Isolation
8. FIFA 13
9. Dying Light
10. The Last of Us


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)