Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nyáron sem szünetel a fociszezon

|

Sokan már az EA új sportjátékainak következő részeit várják, az őszi megjelenés előtt viszont még mindig rendkívül népszerű a FIFA 15, így az éves ciklus vége felé is előkelő helyen végez egy-egy heti toplistán.

Hirdetés

Nyári álmát alussza éppen a játékipar, legalábbis ami a megjelenéseket illeti, így az 576 Kbyte adatai alapján készült heti játékeladási listán is csupán a régi ismerősökkel fogunk szembetalálkozni az újdonságok tömkelege helyett.

Kezdésképpen például a már-már felfoghatatlanul népszerű FIFA 15-tel, ami alig néhány hónappal a következő rész megjelenése előtt is olyan sok példányban fogyott, hogy az ilyen ínséges időkben sikerült az első helyre kerülnie. A briteknél még mindig az első helyen parádézó Batman: Arkham Knight viszont máris visszacsúszott a lista hatodik helyére, ami nem a legjobb jel.

Új játékok:

1. FIFA 15
2. Grand Theft Auto V
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. LEGO Jurassic World
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. Batman: Arkham Knight
7. LEGO Marvel Super Heroes
8. The Amazing Spider-Man
9. The Sims 4
10. Call of Duty: Black Ops II

A használt játékok között elég jól fogytak a PlayStation-exkluzív címek, amik négy helyet is elfoglalnak a top10-ből, illetve talán nagyobb meglepetésre feltűnik a listán a Witcher 3: Wild Hunt is. Vagy nagyon sokan értek rá kipörgetni a CD Projekt RED legújabb játékát, vagy nem kevesen voltak, akik feladták félúton. Akárhogy is, sokan lecsaptak az általuk visszavitt, olcsóbb konzolos példányokra.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Uncharted 3: Drake's Deception
3. Bloodborne
4. Diablo III: Ultimate Evil Edition
5. Battlefield 4
6. Call of Duty: Ghosts
7. Watch Dogs
8. The Witcher 3: Wild Hunt
9. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
10. The Last of Us


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)