Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - mert a GTA-ból sosem elég

|

Újabb hét telt el a nem túl izgalmas nyári szezonból, ami újabb heti toplistát hozott, amin a Grand Theft Auto V vitte a prímet. De kik követték a Rockstar kasszasikerét itthon?

Hirdetés

Nem feltétlenül fogjuk tövig rágni a körmünket az 576 Kbyte adatai alapján összeállt hazai eladási toplista izgalmait olvasva, hiszen még két hétig nem várhatunk egy AAA játékmegjelenésre sem. Addig is az olyan megszokott címek lubickolhatnak a lista elején, mint a Grand Theft Auto V, ami nem csupán az új, hanem a használt játékok között is az első helyen zárt.

A hét meglepetése talán a negyedik helyen szereplő Farming Simulator 15, ami már néhány hónapja megjelent konzolokon is, de valamiért most kapták fel annyian, hogy ilyen előkelő helyen végezzen a héten. Ezek mellett reneszánszukat élik a nyári uborkaszezonban a Call of Duty-sorozat különböző részei, és a különböző LEGO-játékok is.

Új játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. FIFA 15
4. Farming Simulator 15
5. LEGO Marvel Super Heroes
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. World of Warcraft Battlechest
8. F1 2014
9. Call of Duty: Black Ops II
10. LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Találunk nagy visszatérőket a használt játékok között is, például néhány hónap után ismét felbukkant a The Evil Within, de több éve a piacon lévő játékok is bekerültek a top 10-be, mint például a Minecraft, vagy az Assassin's Creed III.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Ghosts
3. Assassin's Creed III
4. Call of Duty: Black Ops
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. Minecraft
7. Diablo III
8. The Evil Within
9. Assassin's Creed: Brotherhood
10. Forza Motorsport 4

Ti melyik játék beszerzését tervezitek manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)