Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszunk a Destiny-kiegészítő előtt

|

Újabb hét kezdődik, így ismét jelentkezünk egy heti toplistával, amiből kiderül, hogy továbbra is szeretünk kocsikkal harcolni.

Hirdetés

Rengetegen vannak, akik már tűkön ülve várják a Destiny: The Taken King megjelenését, viszont a Bungie lövöldéjéhez érkező kiegészítő rajtjáig sem csak malmoztak a magyar gamerek, hanem addig is bővítették a játékgyűjteményüket, a legtöbben egy másik FPS-t, a Counter-Strike: Global Offensive-et választották a múlt héten.

Az 576 Kbyte adatai alapján összeállt top 10 második helyét megőrizte a Mad Max, a dobogóra pedig még a Grand Theft Auto V fért fel az új játékok versenyében. A múlt heti listavezető, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a negyedik helyre csúszott vissza a tízes listán, amire a héten olyan, egészen korosnak számító címek is felfértek, mint a Call of Duty 4.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Mad Max
3 .Grand Theft Auto V
4. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
5. Diablo III
6. World of Warcraft: Warlords of Draenor
7. Skylanders Trap Team Starter Pack
8. Minecraft
9. LEGO Marvel Super Heroes
10. Call of Duty 4: Modern Warfare

A használt játékok sorát a Grand Theft Auto-sorozat nyitja és zárja, az ötödik résszel az élen, a GTA IV-gyel pedig a tizedik helyen, de ahogy az gyakran lenni szokott, feltűnt egy konzolexkluzív cím is, ezúttal a Bloodborne szerezte meg a hetedik helyet ebben a kategóriában.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. Battlefield 4
4. Call of Duty: Ghosts
5. Batman: Arkham Knight
6. Minecraft
7. Bloodborne
8. The Witcher 3: Wild Hunt
9. Call of Duty: World at War
10. Grand Theft Auto IV

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)