Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - tovább dübörög a Destiny hype-vonat

|

Ahogy azt a friss adatok mutatják, nem csupán a Destiny: The Taken King mozgatta meg a magyar gamerek fantáziáját, hanem a Pro Evolution Soccer 2016 is kifejezetten jó rajtot tudhat maga mögött itthon is.

Hirdetés

Amilyen erősen indult a szeptember a nagy játékmegjelenések szempontjából, olyan erősen folytatódik, az elmúlt héten rajtolt címek pedig ezen a héten is az 576 Kbyte adatai alapján összeállt toplista élén tanyáznak. A Destiny: The Taken Kingtől nem lehetett elvenni az első helyet, de a Pro Evolution Soccer 2016 is igen jól fogyott annak ellenére, hogy a nagy rivális FIFA 16 is nemsokára a polcokra kerül.

Náluk szerényebb rajtot produkált az ötödik helyen debütáló Forza Motorsport 6, ami érthető is, hiszen a Turn 10 versenyjátéka csak egy platformra jelent meg, bár a játékhoz megjelent különleges konzol és a különálló kontroller is elég népszerű volt a rajongók között.

Új játékok:

1. Destiny: The Taken King
2. Pro Evolution Soccer 2016
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Grand Theft Auto V
5. Forza Motorsport 6
6. Mad Max
7. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
8. Minecraft
9. Call of Duty: Black Ops
10. Diablo III

A használt játékok között továbbra is betonbiztosan vezet a Grand Theft Auto V, de feltűntek olyan régebbi klasszikusok is, mint a Mafia II PS3-as változata, ami bizonyára a folytatás bejelentése kapcsán lett ismét népszerű (némi késéssel).

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. The Witcher 3: Wild Hunt
4. Battlefield 3
5. FIFA 14
6. Need for Speed Rivals
7. Mafia II
8. Killzone 2
9. Wolfenstein: The New Order
10. Gran Turismo 5

Ti beszereztetek valamit az újdonságok közül, vagy esetleg vártok egy későbbi megjelenésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)