Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - tízmillió fociedző országa

|

Aki arra számított, hogy a FIFA 16 megjelenésének hetében bármelyik játék komolyan versenyezhet a focirajongók kedvencével, annak csalódást kell okoznunk.

Hirdetés

A múlt héten nem csupán a Mozdulj Gamer sportnapon bizonyították a magyar játékosok, hogy odavannak a sportokért, hanem a boltok kasszáinál is. Az NBA 2K16 ugyanis annyi példányban fogyott az 576 KByte adatai alapján, amivel szinte bármelyik héten megszerezhette az első helyet a hazai eladási toplistán, de mivel a megjelenés egy héten volt a FIFA 16 rajtjával, a kosarasoknak be kellett érniük a második hellyel.

A riválisnál valamivel korábban megjelenő Pro Evolution Soccer 2016 is egész jó második hetet zárt, és még sikerült a top 10-ben maradnia, ahogy hosszútávon viszonylag sikeresnek bizonyult a Mad Max is, ami majdnem egy hónappal a rajt után is tartja magát a nyolcadik helyen.

Új játékok:

1. FIFA 16
2. NBA 2K16
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Grand Theft Auto V
5. Minecraft
6. Forza Motorsport 6
7. Pro Evolution Soccer 2016
8. Mad Max
9. LEGO Marvel Super Heroes
10. Diablo III

Míg az új játékoknál a friss FIFA tarolt, a használt játékok között az előző két rész volt igen népszerű, bár nem annyira, hogy a Grand Theft Auto V első helyét komolyan fenyegessék. A top 10 hátsó szekcióiban feltűnt néhány régebbi, ám kiváló cím is, mint például az utolsó (nem kézikonzolokra kiadott) második világháborús Medal of Honor, vagy az L.A. Noire.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. FIFA 15
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. Gears of War 3
6. FIFA 14
7. Call of Duty: Black Ops 2
8. Medal of Honor: Airborne
9. L.A. Noire
10. Infamous

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)