Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - meglett a nyerő stratégia?

|

A Might & Magic Heroes VII fogadtatása vegyes lett a rajongók részéről, de ennek ellenére az új stratégia jól teljesített itthon is a legnépszerűbb címekkel szemben.

Hirdetés

Szeptemberben megint felpörgött a játékipar, és a több elég népszerű játékmegjelenés utána hónap végére is maradt egy csattanó a Might & Magic Heroes VII személyében. Bár voltak, akiknek nem annyira jött be az új epizód, az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistáról kiderül, hogy itthon ennek ellenére is sokan keresték a Limbic játékát.

Az új Heroes mindent egybevéve a második helyen nyitott a FIFA 16 mögött, a dobogó aljára csúsztatva az NBA 2K16-ot. Visszatért viszont a tíz legjobban fogyó játék társaságába a Destiny: The Taken King, de például a Forza Motorsport 6 már ki is csúszott a top 10-ből, és több hét erős szereplés után a Mad Max is hasonló sorsa jutott.

Új játékok:

1. FIFA 16
2. Might & Magic Heroes VII
4. NBA 2K16
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Grand Theft Auto V
7. Mortal Kombat X
8. Destiny: The Taken King
9. Minecraft
10. Diablo III

A használt játékok vásárlói közül megint rengetegen keresték a Rockstar játékait, és a Call of Duty-sorozat különböző részeit is. Így három CoD ért el ezen a héten toplistás helyezést, illetve a két legutóbbi Grand Theft Auto mellett befért a top 10-be a Red Dead Redemption is.

Használt játékok:

1. FIFA 15
2. Grand Theft Auto V
3. Grand theft Auto IV
4. Mortal Kombat X
5. Call of Duty: Advanced Warfare
6. Far Cry 3
7. Forza Motorsport 4
8. Call of Duty: Modern Warfare 3
9. Red Dead Redemption
10. Call of Duty: Black Ops

Ti megleptétek magatokat valamivel a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)