Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a kincsvadászat még mindig jó móka

|

Az Uncharted: The Nathan Drake Collectionben megújult külsővel tért vissza a Naughty Dog egyik legkedveltebb karaktere. De vajon sikerült megnyernie a hazai gamereket is?

Hirdetés

A FIFA 16 már harmadik hete vezeti az 576 KByte adatai alapján összeállt hazai játékeladási toplistát, és ez lehet, hogy még egy darabig így is marad. Új kihívó pedig az elmúlt héten is akadt az Uncharted: The Nathan Drake Collection személyében, de a Bluepoint keze munkáját dicsérő gyűjtemény csak az ezüstéremig jutott, ami persze konzol-exkluzívként nem rossz.

Továbbra is jól tartja magát az NBA 2K16 (épp a harmadik helyen áll), viszont a Might & Magic Heroes VII máris a top 10 második feléig csúszott le. Valamivel gyengébb teljesítményt hozó hetek után ismét ott van a hetedik helyen a Mortal Kombat X, köszönhetően egy árcsökkenésnek.

Új játékok:

1. FIFA 16
2. Uncharted: The Nathan Drake Collection
3. NBA 2K16
4. Counter-Strike: Global Offensive
5. Grand Theft Auto V
6. Migh & Magic Heroes VII
7. Mortal Kombat X
8. Minecraft
9. Diablo III: Reaper of Souls
10. The Witcher 3: Wild Hunt

A használt játékok közül ismét a Grand Theft Auto V-öt keresték a legtöbben, de a Primal bejelentése kapcsán megint elég sokan vették elő a Far Cry harmadik és negyedik részét. Szokás szerint nagyon népszerűek voltak a multis lövöldék, a Destiny mellett találkozhatunk két Call of Dutyval, és a Battlefield 3-mal is ezen a toplistán.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Far Cry 4
3. FIFA 15
4. Call of Duty: Ghosts
5. Call of Duty: Advanced Warfare
6. Battlefield 3
7. The Last of Us
8. Assassin's Creed III
9. Destiny
10. Far Cry 3

Ti megleptétek magatokat valamivel a múlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)