Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a szörnyvadász visszatér

|

Rengeteg rajongót szerzett a Witcher 3, akiket ismét az északi királyságokba invitál a Hearts of Stone kiegészítő. De vajon sikerült lenyomni a FIFA 16-ot?

Hirdetés

Szeptember végi megjelenése óta stabilan tartotta az 576 KByte adatai alapján összeállt hazai játékeladási toplista első helyét a FIFA 16. Bár valószínűleg egy darabig még nem lehet a dobogós helyekről kiszorítani az EA focis játékát, ezen a héten új játékot találunk az első helyen.

A trónfosztás a Witcher 3: Wild Hunt első kiegészítőjének, a Hearts of Stone-nak sikerült, ráadásul az alapjáték eladásai is újra felélénkültek, a tízes lista ötödik helyéig juttatva a CD Projekt RED szerepjátékát. Bár csak a hetedik helyen, de tartja magát az Uncharted: The Nathan Drake Collection, de ez nem biztos, hogy így marad a jövő héten is.

Új játékok:

1. The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
2. FIFA 16
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. NBA 2K16
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. Grand Theft Auto V
7. Uncharted: The Nathan Drake Collection
8. Farming Simulator 15
9. Mortal Kombat X
10. Call of Duty: Black Ops 2

A használt játékok toplistáján már látszik, hogy a Syndicate közelgő megjelenése kapcsán sokakban feléledt az Assassin's Creed-láz, ahogy az is, hogy a multis FPS-eket egyszerűen nem tudjuk megunni.

Használt játékok:

1. Assassin's Creed IV: Black Flag
2. FIFA 13
3. Grand Theft Auto V
4. Battlefield 4
5. Call of Duty: Ghosts
6. FIFA 15
7. Assassin's Creed III
8. The Last of Us
9. Call of Duty: Modern Warfare 3
10. Minecraft

Mit gondoltok, a jövő héten meg tudja valamelyik játék előzni az új Assassin's Creedet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)