Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - X-Winggel szállni élvezet

|

Sok új és izgalmas játék közül választhattunk az elmúlt héten is, de a Star Wars Battlefrontnak nem akadt kihívója a megjelenés hetében.

Hirdetés

Gondolom nem okoz nagy meglepetést senkinek, hogy a Star Wars Batllefront itthon is tarolt a hazai eladási toplistán, az 576 KByte adatai szerint viszont a nemzetközi trendekkel szemben nálunk még a PC-s változatból fogyott a legtöbb.

A múlt heti győztes Fallout 4 már csak az ötödik helyet tudhatja magáénak, a Call of Duty: Black Ops III és az Assassin's Creed Syndicate mellett ugyanis még az újabb lendületet szerző FIFA 16 is megelőzte. A szintén frissen megjelent The Crew: Wild Run teljesítménye nem volt elég egy toplistás helyezéshez, erre utolsóként a Rise of the Tomb Raider volt képes.

Új játékok:

1. Star Wars Battlefront
2. Assassin's Creed Syndicate
3. Call of Duty: Black Ops III
4. FIFA 16
5. Fallout 4
6. Grand Theft Auto V
7. Counter-Strike: Global Offensive
8. Starcraft II: Legacy of the Void
9. Farming Simulator 15
10. Rise of the Tomb Raider

Lara kalandjait a használt játékok között is sokan keresték, a Tomb Raider-reboot előző és jelenlegi generációs változatai így oda is kerültek a kilencedik helyre. Most először a megjelenése óta feltűnik a használt top 10-ben a FIFA 16 is, bár még mindig többen keresik az olcsóbb FIFA 15-öt.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Battlefield 4
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. Assassin's Creed III
7. Call of Duty: Black Ops 2
8. Call of Duty: Advanced Warfare
9. Tomb Raider
10. FIFA 16

Mit gondoltok, a Just Cause 3-nak vagy a Rainbow Six Siege-nek lesz még esélye vezetni a toplistát, vagy ez az év már a Battlefronté?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)