Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nem múlik a Star Wars-láz

|

Bár a hardcore FPS-rajongóknak nem a Star Wars Battlefront lett az új kedvence, itthon továbbra is rengetegen keresik a Csillagok háborúja leghíresebb csatáit megelevenítő játékot.

Hirdetés

Az EA nem kevés példány eladására számít a Star Wars Battlefront kapcsán, és úgy tűnik, nem is tévedtek nagyot. Az 576 KByte adatai alapján összeállt heti toplistát ugyanis már a negyedik hete vezeti a DICE lövöldéjem és úgy tűnik, nem hagy alább iránta a játékosok érdeklődése.

A Counter-Strike: Global Offensive ismét a második helyre került, de a folyamatos jó helyezések alapján nehéz megérteni, hogy nincs még meg mindenkinek a múlt héten egy kisebb botrányon átesett játék. A karácsonyi szezonban néhány tavalyi játék is megint jobban fogyott, például a The Crew és a Far Cry 4 is szerzett magának egy-egy helyet a toplistán.

Új játékok:

1. Star Wars Battlefront
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. Grand Theft Auto V
4. Call of Duty: Black Ops III
5. Guitar Hero Live
6. FIFA 16
7. Far Cry 4
8. Rainbow Six Siege
9. Fallout 4
10. The Crew

A használt játékok listáját olvasva azt hihetnénk, hogy kettőt látunk mindenből, mert egymás utáni helyeket szerzett a FIFA-, az Assassin's Creed- és a Call of Duty-sorozat is, ez utóbbi rögtön hármat. Azért a Minecraft és a Grand Theft Auto V is befért, a Rockstar játéka rögtön a lista első helyére.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. FIFA 14
4. Far Cry 4
5. Assassin's Creed III
6. Assassin's Creed IV: Black Flag
7. Minecraft
8. Call of Duty: Advanced Warfare
9. Call of Duty: Ghosts
10. Call of Duty: Black Ops

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)