Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel várjuk a karácsonyt itthon

|

Mutatjuk, melyik címek fogytak a legjobban a játékvilág egyik legforgalmasabb időszakában, a karácsony előtti utolsó héten.

Hirdetés

Javában tart a játékvilág legmozgalmasabb szezonja, legalábbis ami az eladásokat illeti, de hatalmas meglepetéseket nem hozott advent utolsó hete sem. Legalább is az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási toplistát böngészve nem találkozunk semmi rendkívülivel.

Az a kellemetlenség, hogy a játékban tömegével lövik le Az ébredő Erő meglepetéseit, senkit nem tántorított el attól, hogy beszerezze a Star Wars Battlefrontot, így egy újabb hetet zárt az első helyen a DICE lövöldéje. Annak ellenére, hogy a top 10 legtöbb helyezését valamilyen akciójáték foglalja el, azért a második helyre befért a FIFA 16, a lista zárásaként pedig a szintén nem túl erőszakos Guitar Hero Live is.

Új játékok:

1. Star Wars Battlefront
2. FIFA 16
3. Grand Theft Auto V
4. Counter-Strike: Global Offensive
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Assassin's Creed Syndicate
7. Rainbow Six Siege
8. Far Cry 4
9. Fallout 4
10. Guitar Hero Live

A használt játékok kategóriájában ismét a Grand Theft Auto V vitte a pálmát, de azért a FIFA-játékok korábbi részeit is sokan keresték. A hét meglepetését talán a Tomb Raider szolgáltatta, a 2013-as reboot (minden bizonnyal a Rise of the Tomb Raider farvizén) a használt toplista hatodik helyéig jutott.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. FIFA 14
4. Far Cry 4
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. Tomb Raider
7. Minecraft
8. Battlefield 4
9. Battlefield 3
10. Call of Duty: Ghosts

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)