Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - azért a CS az úr

|

Majdnem két hónapnyi elsőség után nem a Star Wars Battlefront vezeti a heti eladási toplistát itthon, az ünnepi roham után pedig egy örök kedvenc került ismét az élre.

Hirdetés

Bár Amerikában a Call of Duty tarolt a tavalyi év végén, itthon valószínűleg a Star Wars Battlefront beelőzte a Black Ops III-at, legalábbis decemberben. A DICE és az EA első nagy Star Wars-játéka a Disney-vel való együttműködésük alatt viszont január közepére hátrébb csúszott az 576 KByte adatai alapján összeállított heti toplistán.

Egész pontosan a dobogó legalsó fokával kell beérnie a Battlefrontnak, aminek a tetejére a legunalmasabb uborkaszezonban is jól fogyó Counter-Strike: Global Offensive került. Az év végi megjelenés-áradat után néhány régebbi játék is meg tudott csípni egy-egy helyet a top 10-ben, ez a World of Warcraft: Warlords of Draenor mellett két korábbi CoD-nak is sikerült.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Call of Duty: Black Ops III
3. Star Wars Battlefront
4. Grand Theft Auto V
5. FIFA 16
6. Call of Duty: Black Ops II
7. Call of Duty: Modern Warfare 2
8. The Witcher 3: Wild Hunt
9. World of Warcraft: Warlords of Draenor
10. Fallout 4

A használt játékok felhozatala ismét elég vegyesre sikerült, a tavaly szeptemberi Metal Gear Solid V: The Phantom Paintől egészen a 2011 októberében megjelent Battlefield 3-ig találunk játékokat. Az EA focijátékaiból továbbra sem a legutóbbi rész, hanem az eggyel korábbi FIFA 15-öt keresik a legtöbben használtan, ahogy az Assassin's Creedből is a jó néhány éves Revelations került fel a listára, bár ebben a szériában van bőven pótolnivaló.

Használt játékok:

1. FIFA 15
2. Minecraft
3. Grand Theft Auto V
4. Tomb Raider
5. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
6. Battlefield 3
7. Dying Light
8. Assassin's Creed Revelations
9. Battlefield 4
10. Bloodborne

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)