Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - az élet 18 keréknél kezdődik

|

Bár a játékeladási toplista első helyezettje általában nem szokott nagy meglepetést okozni, ezúttal egy olyan frissen megjelent játék hozta el a trófeát, amire nem feltétlenül gondoltunk volna.

Hirdetés

A legutóbbi változattal, amiben Európában furikázhattunk, az SCS Software már bizonyította, hogy a virtuális kamionozás is hosszú órákra el tudja nyelni azokat, akik erre fogékonyak, de arra nem feltétlenül számítottunk, hogy az American Truck Simulator az 576 Kbyte adatai alapján összeállít játékeladási toplista első helyén debütál.

Pedig a számok azt mutatják, hogy többen pattantak kamionra, mint ahányan az XCOM 2-t a megjelenés hetében megvették (bár a Firaxis játéka két nappal később rajtolt el), ezzel pedig mindkét játék megelőzte a Star Wars Battlefrontot. Az új megjelenések közül egyébként a (nagy levegő) Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 nem győzött meg elég rajongót ahhoz, hogy bekerüljön a legjobb tíz közé, bár nem sokkal maradt le az utolsó toplistás helyről.

Új játékok:

1. American Truck Simulator
2. Grand Theft Auto V
3. Star Wars Battlefront
4. Counter-Strike:Global Offensive
5. XCOM 2
6. Assassin's Creed Syndicate
7. LEGO Marvel's Avengers
8. Guitar Hero Live
9. Call of Duty: Black Ops III
10. Rainbow Six Siege

Akik a használt játékokat keresték, főleg a marcona katonák főszereplésével készült lövöldéket választották, a tíz toplistás hely közül négyet a Call of Duty, Battlefield és Medal of Honor sorozatok részei foglaltak el. Az első helyet viszont így sem tudták elhappolni a szinte minden héten győztes Grand Theft Auto V elől.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. FIFA 16
4. Call of Duty: Ghosts
5. Medal of Honor Warfighter
6. Uncharted 3: Drake's Deception
7. Assassin's Creed Brotherhood
8. FIFA 15
9. Call of Duty: Black Ops III
10. Gran Turismo 5

Ti melyik játékkal kezdtétek a februárt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)