Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszunk a Far Cry Primal előtt

|

Vihar előtti csend honol a magyar játékeladási toplistán, ami persze nem azt jelenti, hogy nem vettünk itthon játékokat, de ezúttal nem feltétlenül az újdonságok taroltak.

Hirdetés

Ez a tavasz sem lesz unalmas nekünk gamereknek, de ezt a szezont igazán csak a Far Cry Primal rajtja indítja el. Így kevésbé volt jellemző az elmúlt héten, hogy rohantunk volna bevásárolni a különböző játékújdonságokból, legalábbis ez derül ki az 576 KByte adatai alapján összeállított toplistából.

Ennek megfelelően az új játékok közül az első helyet a mindig népszerű Counter-Strike: Global Offensive hozta el, megelőzve az EA várakozásainak megfelelően még mindig elég jól fogyó Star Wars Battlefrontot. A Dying Light bővített kiadása egy helyet javítva a hatodik pozícióban zárta a második hetét, a megjelenése után még listavezető American Truck Simulator pedig a nyolcadik helyig csúszott le.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Star Wars Battlefront
3. Grand Theft Auto V
4. Minecraft
5. FIFA 16
6. Dying Light: The Following - Enhanced Edition
7. Might & Magic Heroes VII
8. American Truck Simulator
9. LEGO Marvel's Avengers
10. Rise of the Tomb Raider

A használt játékok között viszont szintén megkavarodott a mezőny, az első helyet ugyanis a Minecraft zsebelhette be, a leggyakrabban győztesnek kikiáltott Grand Theft Auto V pedig a hetedik helyen kullog. Hasonlóan szokatlan, hogy csupán egyetlen Call of Duty szerepel ebben a top 10-ben, ráadásul a régebbi epizódok helyett a legújabb rész, a Black Ops III volt az, amelyik megszerezte a dobogó középső fokát a CoD-nak.

Használt játékok:

1. Minecraft
2. Call of Duty: Black Ops III
3. FIFA 15
4. Grand Theft Auto IV
5. Need for Speed Rivals
6. Far Cry 4
7. Grand Theft Auto V
8. Mad Max
9. Batman: Arkham City
10. Sniper Elite III

A jövő heti toplista első helyezettjét gyakorlatilag borítékoljuk, így erre nem érdemes nagyon tippelni. Szerintetek meddig tarthatja meg a vezető helyét a Far Cry Primal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)