Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszunk itthon

|

Még mindig nem csengett le a Tom Clancy's The Division-őrület, ami meglátszik a heti játékeladási toplistán is, de azért sok más műfaj is népszerű volt.

Hirdetés

Bár a Tom Clancy's The Division rajongói közül nagyon sokan várták a megjelenést és már a rajt napján beszerezték a saját példányukat, bőven akadtak olyanok is, akiket csak hetekkel később győzött meg a Ubisoft játéka.

Így bár nem vezeti az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistát a lövöldözős szerepjáték, a dobogó alsó fokára még azért a harmadik heti eladásokkal is odaért a The Division. Rögtön mögé, a negyedik helyre a Need for Speedet repítette előre a PC-s megjelenés, de azért ezúttal sem csak a legújabb játékok taroltak, így például a mindig népszerű Minecraft is ott van a kilencedik helyen.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Grand Theft Auto V
3. Tom Clancy's The Division
4. Need for Speed
5. Far Cry Primal
6. LEGO Marvel's Avengers
7. EA Sports UFC 2
8. Plants vs Zombies Garden Warfare 2
9. Minecraft
10. Farming Simulator 15

A használt játékok közül válogató szemfüles játékosok ezúttal a FIFA 15-öt találták a legjobb vételnek, de ezt követően szinte kizárólag az akciójátékokat keresték. Ezek között szokás szerint a legismertebb sorozatok domináltak, mint például a Call of Duty, vagy a Battlefield, de a marcona katonák mellett olyan hősök is felkerültek erre a toplistára, mint a 47-es ügynök, vagy Aiden Pearce a Watch Dogsból.

Használt játékok:

1. FIFA 15
2. Assassin's Creed IV: Black Flag
3. Grand Theft Auto V
4. Battlefield 4
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Watch Dogs
7. Battlefield Hardline
8. Hitman: Absolution
9. Need for Speed Rivals
10. Max Payne 3

Ti megleptétek magatokat valamivel húsvétra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)