Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - még mindig nem untuk meg a CS: GO-t

|

Ha azt gondoltad volna, alábbhagy a Counter-Strike: Global Offensive népszerűsége, elég nagyot tévedtél. Persze a heti eladási toplista ezúttal is tartogat pár meglepetést, csak nem az első helyen.

Hirdetés

A húsvéttal túl vagyunk a tavaszi játékmegjelenési szezon első hullámán, ami azt is jelenti, hogy az 576 KByte adatai alapján összeállt heti játékeladási toplista képe is megváltozott egy kicsit. Az aktuális új megjelenések helyett pedig egy örökzöld vette át az első helyet.

A Counter-Strike: Global Offensive sosem fogy rosszul, a nemrég rendezett MLG Colombus pedig valószínűleg még néhány gamert  a játékhoz vonzott, így sorozatban a második hetet is a toplista élén zárta a Valve lövöldéje. Voltak azért más visszatérők is, például a The Witcher 3: Wild Hunt egy leárazásnak köszönhetően találta magát az ötödik helyen. Viszont az is kiderült, hogy a verekedős játékok rajongói közül jó néhányan még nem váltottak a jelenlegi konzolgenerációra, ugyanis a nemrég megjelent Mortal Kombat XL helyett az előző generációs reboot, a Mortal Kombat Komplete Edition kelt el annyi példányban, ami a toplista hetedik helyére volt elég.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Grand Theft Auto V
3. Tom Clancy's The Division
4. LEGO Marvel Super Heroes
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. Minecraft
7. Mortal Kombat Komplete Edition
8. Far Cry Primal
9. Diablo III
10. Call of Duty: Black Ops III

A használt játékok között a Call of Duty-sorozat volt hihetetlenül népszerű, így három egymás utáni listás helyet is besöpört három epizód révén. A Grand Theft Auto V-öt azért nem sikerült letaszítani az első helyről, viszont az általában több listás helyet magáénak tudó Assassin's Creedet igen, amiből csak a Revelations fért be a hatodik helyre.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Black Ops III
3. Call of Duty: Ghosts
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. Red Dead Redemption
6. Assassin's Creed Revelations
7. Battlefield Hardline
8. God of War III
9. Heavy Rain
10. FIFA Street

Ti melyik játék dobozát tervezitek legközelebb a polcra tenni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)