Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - örömtüzek gyúltak itthon

|

Két év után újra multiplatform Souls-játék jelent meg, a sorozat pedig mára annyi rajongót gyűjtött itthon, hogy a Dark Souls III kiválóan teljesített a heti játékeladási toplistán is.

Hirdetés

A nyugati megjelenéssel kicsit húzták még a nyugati rajongók idegeit a kiadónál, de a múlt héten végre befutott a Dark Souls III, ami azt jelentette, hogy itthon is elkezdhettük nyüstölni a játékot. A From Software legújabb alkotása pedig az 576 KByte adatai alapján összeállt heti játékeladási listán is elfoglalta jogos trónját.

Szintén új megjelenésként szerepelt a top 10-ben a DiRT Rally dobozos változata, ami a negyedik helyen debütált, közvetlenül a Minecraft mögött, de megelőzve a Call of Duty: Black Ops III-at. A tízes lista második felébe azért egy most már öregebbnek számító cím, a CoD: Modern Warfare 3 is bekúszott.

Új játékok:

1. Dark Souls III
2. Grand Theft Auto V
3. Minecraft
4. DiRT Rally
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Tom Clancy's The Division
7. The Witcher 3: Wild Hunt
8. Star Wars Battlefront
9. Call of Duty: Modern Warfare 3
10. Farming Simulator 15

A használt játékok között felütötte a fejét egy viszonylag új játék is, ami alapján úgy tűnik, többen mostanra értek a Far Cry Primal végére (bár a túlélőmódot még kipróbálhatták volna, mielőtt beszámíttatják a játékot). Ebben a kategóriában szokás szerint erős volt a Call of Duty-széria, ami három játékkal is bekerült a top 10-be.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. Far Cry Primal
4. Call of Duty: Ghosts
5. FIFA 13
6. Assassin's Creed Syndicate
7. Call of Duty: Black Ops II
8. Call of Duty: Advanced Warfare
9. Dying Light
10. WWE 12

Ti hozzájárultatok valamelyik játék sikereihez a listáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)