Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszunk itthon

|

Bár a híreket az E3-as újdonságok utalják, az eladási toplistákon értelemszerűen ez elmúlt hónapok sikerjátékait találjuk meg, szokás szerint néhány meglepetésnek számító cím társaságában.

Hirdetés

A héten már mindenki a nagy E3-as bejelentésekre koncentrál és azon gondolkodik, melyik játékkal bővíti majd a gyűjteményét ősszel és az ünnepekkor a most bejelentett csodák közül, de azért addig is játszanunk kell valamivel. Ahogy az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistáról kiderül, nem fogunk unatkozni.

A bolthálózat vásárlói közül a legtöbben az Overwatch már egyébként is népes játékostáborát növelték, ezzel a múlt heti Witcher 3: Blood and Wine-elsőség után visszaszerezve a trónt az FPS-nek. Geralt kalandjának záróakkordja ugyanis veszített némi lendületet, egészen a nyolcadik helyig visszacsúszva. Az új játékok helyezéseit egyébként kicsit átrendezte néhány akció, például a heti leárazás kapcsán a Call of Duty: Black Ops és Black Ops II az ötödik-hatodik, míg a szintén kedvezményes Far Cry Primal a tizedik helyet szerezte meg.

Új játékok

1. Overwatch
2. The Witcher 3: Wild Hunt
3. FIFA 16
4. Grand Theft Auto V
5. Call of Duty: Black Ops II
6. Call of Duty: Black Ops
7. Doom
8. The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
9. Mirror's Edge Catalyst
10. Far Cry Primal

A használt játékok toplistáján az a ritka eset állt elő, hogy nem a Grand Theft Auto V szerezte meg az első helyet, a Rockstar játéka ugyanis a FIFA 15 mögött a második helyre szorult. A valószínűleg a foci EB-ből fakadó lelkesedés egyébként az aktuális epizódot is a hetedik helyig juttatta. Talán az E3-as pletykák hatására egyébként a listén nem túl gyakran szereplő God of War Collection is odafért a tizedik helyre.

Használt játékok

1. FIFA 15
2. Grand Theft Auto V
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. Call of Duty: Ghosts
6. Battlefield 4
7. FIFA 16
8. Need for Speed Rivals
9. Call of Duty: Black Ops III
10. God of War Collection

Nektek melyik játék szerepel a bevásárlólistátokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)