Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a képernyőn is rúgjuk a bőrt

|

Nem sok változást találunk a múlt héthez képest a hazai eladási toplistán, de a focis játékok további előretörését nem tudjuk nem észrevenni.

Hirdetés

Az eheti játékeladási toplista összeállításakor elég komoly déja vu érzésem volt, hiszen az 576 KByte adatait összesítve egészen hasonló eredmény jött ki, mint a múlt héten. Azért a visszatérők mellett akadt bőven fluktuáció is.

Így amellett, hogy az új játékok első öt helyezettjében csupán egy helycsere volt, egy újabb lökésnek hála visszatért a top 10-be az Uncharted 4: A Thief's End, a fociláznak - és egy, az EB-hez kapcsolódó akciónak - hála pedig feltűnt a listán a Pro Evolution Soccer 2016 is, ami nemrég bővült a torna hivatalos DLC-jével.

Új játékok

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Doom
3. Grand Theft Auto V
4. FIFA 16
5. Overwatch
6. Uncharted 4: A Thief's End
7. Fallout 4
8. Star Wars Battlefront
9. Call of Duty: Black Ops II
10. Pro Evolution Soccer 2016

A használt játékok aktuális toplistája talán mindennél jobban megmutatja, mennyire szeretjük a folytatásokat (vagy legalábbis megbízunk bennük), ugyanis a tíz helyezett mindössze öt jól ismert sorozat részei közül került ki. Így az Uncharted 4 és a CoD: Advanced Warfare mellett a maradék nyolc helyet az Assassin's Creed, a FIFA és a Grand Theft Auto szériák epizódjai foglalták el.

Használt játékok

1. FIFA 16
2. FIFA 15
3. Grand Theft Auto V
4. Uncharted 4: A Thief's End
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. FIFA 13
7. Assassin's Creed Revelations
8. Call of Duty: Advanced Warfare
9. Assassin's Creed III
10. Grand Theft Auto IV

Ti melyik játékkal szemeztek manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)