Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - az Erő velünk van

|

Bár a legújabb Star Wars játék szereplői LEGO-kockákból vannak, ez nem sok gamert akadályozott meg abban, hogy egy kicsit átugorjon mókázni egy messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Mivel június második felében már nem tobzódtunk a nagy dobozos megjelenésekben, talán nem lepődtök meg, hogy az 576 KByte eladási adatai szerint a múlt héten elég nagyot ment a LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Mivel önmagában is elég erős számokat produkált a TT Games legújabb játéka, valószínűleg egy erősebb héten is sikerült volna megszereznie az első helyet, de a nyári uborkaszezonban ez még könnyebben sikerült, megelőzve a máris akciós Doomot. Szintén egy promóciónak köszönhetően került a hetedik helyre a Dying Light, viszont két régebbi CoD különösebb kedvezmény nélkül is utat tört magának a toplistás helyekre.

Új játékok

1. LEGO Star Wars The Force Awakens
2. Doom
3. Grand Theft Auto V
4. The Witcher 3: Wild Hunt
5. Call of Duty: Black Ops II
6. FIFA 16
7. Dying Light
8. Overwatch
9. Star Wars Battlefront
10. Call of Duty: Modern Warfare 2

A használt játékok között még mindig elég erős képviselete van a FIFA-sorozatnak, a konzolexkluzívak közül pedig sokan cuppantak rá az Uncharted szériára. Így mindkét PS4-es kiadás ott van a legjobb tíz között, a negyedik rész az ötödik, az első három epizódot tömörítő Nathan Drake Collection pedig a nyolcadik helyen.

Használt játékok

1. FIFA 15
2. Minecraft
3. Grand Theft Auto V
4. Call of Duty: Black Ops II
5. Uncharted 4: A Thief's End
6. FIFA 16
7. Assassin's Creed III
8. Uncharted: The Nathan Drake Collection
9. FIFA 14
10. Call of Duty: Advanced Warfare

Ti beruháztatok valamire az elmúlt időszakban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)